Επιστροφές / Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. 
Για την επιτυχή πορεία του αιτήματός σας και την αποφυγή καθυστερήσεων ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες. 
 
Αν επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να στείλετε το αίτημά σας αποκλειστικά μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@jaklinsilver.gr. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό της παραγγελίας σας, τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε και τα νέα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν εάν πρόκεται για αλλαγή. Θα λάβετε άμεσα περαιτέρω οδηγίες και λεπτομέρειες της διαδικασίας.
 
Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον:
- Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
- Το προϊόν που συνοδεύεται από δώρο, επιστραφεί με αυτό
- Το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του, για την εξασφάλιση υγιεινής (αφορά σκουλαρίκια και piercing)
Τα κοσμήματα απο ειδικές παραγγελίες ΔΕΝ επιστρέφονται. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. 
 
Για ρολόγια, οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον:
- Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
- Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση
- Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος
Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή ρολογιών, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάτοστε αντιπροσωπεία.
 
Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν στο φυσικό κατάστημα ή να τις στείλετε μέσω της συνεργαζόμενης courier, αφώτου πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας και έχει εγκριθεί το αίτημά σας.
 
Εάν πρόκειται για αποστολή μέσω courier, παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά της. Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.
 
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η πίστωση του ποσού θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία επιστροφής των προϊόντων στο κατάστημά μας. 
 
*Για επιστροφές των αγορών που έχουν γίνει στο φυσικό κατάστημα, καλέστε στο τηλέφωνο 210 9514 654.