Πολιτική αλλαγής προϊοντων

Η Jaklin Silver σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε ή λάβατε ως δώρο και να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο.

 

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές όλες τις ημέρες της εβδομάδος και εντός 15 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία αγοράς.

 

Σε περίπτωση προσωπικής αγοράς ή και δώρου , είναι απαραίτητη η κάρτα αλλαγής, που οπωσδήποτε περιέχει η συσκευασία έαν φυσικά έχει ζητηθεί απο τον αγοραστή κατα την αγορά. Από την κάρτα αλλαγής, το προσωπικό μας θα μπορεί να εντοπίσει τον κωδικό του προϊόντος όπως και την ημερομηνία αγοράς για να σας ενημερώσουμε για την αξία του προϊόντος ανάλογα με το αν έχει αγοραστεί σε κανονική ή σε εκπτωτική περίοδο .

 

Πάντα το επιστρεφόμενο είδος αλλάζεται με την τιμή όπου αγοράστηκε . Είτε αγοραστεί σε κανονική περίοδο αγορών , σε εκπτωτική ή σε περίοδο κάποιας προσφοράς αλλάζεται με ίσης αξίας προϊόντα με την αξία που είχε ανάλογα με την περίοδο της αγοράς . Όπως αν αγοραστεί ένα προϊόν σε κανονική περίοδο και αλλαχτεί σε εκπτωτική περίοδο θα αλλαχτεί με προϊόντα της αξίας όπου αγοράστηκε στην κανονική περίοδο. Εάν αγοραστεί σε εκπτωτική περίοδο και αλλαχτεί σε κανονική περίοδο αγορών θα αλλαχτεί με προϊόντα ίσης αξίας με την εκπτωτική του τιμή .

Εάν τα νέα προϊόντα υπερβαίνουν την αξια του επιστρεφόμενου είδους η διαφορά καλύπτεται χρηματικά απο τον πελάτη.

 

 

Το επιστρεφόμενο προϊόν, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, τόσο το ίδιο, όσο και η συσκευασία του και οι ειδικές σημάνσεις του, (καρτελάκι με την επωνυμία της εταιρίας) καθώς όλα τα παραπάνω είναι μέρος του προϊόντος που αγοράσατε . Εάν πρόκειται για σκουλαρίκια οποιουδήποτε είδους να έχουν παραμείνει σφραγισμένα στην ειδική διάφανη θήκη τους ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα υγιεινής προς τους πελάτες μας .

Σε αντίθετη περίπτωση, ΔΕΝ μπορεί να γίνει

δεκτό ως επιστρεφόμενο είδος.

 

Εάν το προϊόν συνοδεύεται απο κάποιο δώρο , τότε θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν .

 

Οι επιστροφές γίνονται σε κάποιο απο τα καταστήματά μας ή εάν πρόκειται για αγορά εκτός Αθηνών , γίνονται μέσω οποιασδήποτε εταιρίας courier με χρέωση του αποστολέα .

 

Αν κάνετε την επιστροφή σας με αποστολή του προϊόντος θα πρέπει η συσκευασία να είναι κατάλληλη ωστε να μεταφερθεί με ασφάλεια .

 

 

Τα κοσμήματα απο ειδικές παραγγελίες ΔΕΝ επιστρέφονται .